Какво представляват ангелите пазители? Ангели пазители са духовни същества,

...
  Какво представляват ангелите пазители? Ангели пазители са духовни същества,
Коментари Харесай

Защитени ли сте от ангели пазители? Ето ги знаците

 

Какво съставляват ангелите пазители?

Ангели пазители са духовни същества, за които се счита, че се приписват на всеки човек при раждането му. Тяхната цел е да дават насоки, отбрана и помощ през целия ни живот. Докато концепцията за ангелите пазители може да варира в другите култури и системи от вярвания, знаците за тяхното наличие постоянно са сходни.

Знаци на ангели пазители

Ето някои признаци на ангели пазители:

1. Интуитивно управление

Изпитвали ли сте в миналото мощно чувство или интуиция, който ви насочва да извършите избран избор? Това може да е вашият ангел страж, който шепне мъдрост в ухото ви.

2. Усещане за наличие

Някои хора оповестяват, че усещат успокояващо наличие по време на предизвикателни времена или моменти на заплаха. Сякаш някой ги пази.

3. Съвпадения и синхроничности

Ангелите пазители могат да споделят посредством значими съвпадения или синхроничности в живота ви. Обърнете внимание на моделите и събитията, които наподобяват прекомерно тъкмо времеви, с цел да бъдат инцидентни.

4. Мечти и видения

Ангелите пазители могат да се появяват в сънища или видения, като постоянно дават известия или утешение. Ако сте имали ярки сънища за ангели или близки, които са умряли, това може да е знак.

5. Неочаквана помощ

Случвало ли ви се е да изпаднете в сложна обстановка и ненадейно да получите непредвидена помощ от чужд? Това може да е вашият ангел страж, работещ посредством другите, с цел да ви помогне.

6. Намиране на пера

Много хора имат вяра, че намирането на бели пера на непредвидени места е знак за ангелско наличие. Внимавайте за тези дребни, само че значими знаци.

7. Виждане на благ цифри

Многократното срещане на благ цифри като 111, 444 или 777 може да е знак, че вашият ангел страж се пробва да комуникира с вас.

Как да се свържете с вашия ангел страж

Ако се интересувате от подсилване на връзката си с вашия ангел-пазител, разгледайте тези на практика препоръки:

1. Медитация

Прекарайте време в тиха медитация, с цел да се отворите за благ упътвания и послания.

2. Водене на дневник

Водете дневник, с цел да записвате вашите прекарвания, сънища и всички знаци, които смятате, че са от вашия ангел-пазител.

3. Молитва

Предложете откровена молитва или желание да се свържете с вашия ангел-пазител и да потърсите тяхното управление.

4. Доверете се на интуицията си

Научете се да се доверявате на инстинктите си и на вътрешните насоки, които вашият ангел страж обезпечава.

В умозаключение, знаците на ангелите пазители могат да бъдат както фини, по този начин и дълбоки. Независимо дали сте изпитали тези знаци персонално или сте отворени към концепцията, разбирането и разпознаването им може да донесе разтуха и насоки в житейския ви път. Не забравяйте, че ангелите пазители са тук, с цел да ни поддържат и пазят, и тяхното наличие може да даде чувство за убеденост и вяра.

 infomax-logo-50-15-HW

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР